Hedelmä- ja vihannesmarkkinat ovat suuret ja monimuotoiset. Niiden kirjo vaihtelee juuri poimituista tuotteista valmissalaatteihin ja kuivahedelmiin. Kaikilla näillä elintarvikkeilla on yksi yhteinen ominaisuus: Ne ovat herkkiä ja niitä on käsiteltävä hygieenisesti ja varovasti korjuun, varastoinnin, valmistuksen, pakkaamisen ja jakelun aikana. Lämpötilanhallinta on avain menestykseen.
Asiantuntemuksemme ja tekniikkamme auttavat kaikissa arvoketjun osissa hallitsemaan lämpötilaa, parantamaan käsittelyolosuhteita, kasvattamaan tuotteen saantoa, lisäämään tuotantokapasiteettia ja lopulta pidentämään tuotteen säilyvyysaikaa luonnollisesti.
Kasvihuoneviljely ja savutus
Vedenkäsittely ja pH:n säätely
Kryogeeninen jäähdytys ja pakastus kaasulla ja kuivajäällä
Suojakaasupakkaaminen (MAP) säilyvyysajan pidentämiseksi