Lihan laadun varmistaminen on monivaiheinen ja monimutkainen prosessi. Se alkaa eläinten hyvinvoinnista ja huipentuu herkullisiin, terveellisiin ja ravitseviin tuotteisiin, jotka ovat turvallisia tarjottaviksi.
Voimme auttaa kaikissa arvoketjun osissa hallitsemaan lämpötilaa, parantamaan käsittelyolosuhteita, kasvattamaan tuotteen saantoa, lisäämään tuotantokapasiteettia sekä pidentämään tuotteen säilyvyysaikaa luonnollisesti. Annamme myös neuvoja, joiden avulla yrityksesi pystyy noudattamaan asianmukaisia kansallisia ja kansainvälisiä terveys- ja turvallisuusstandardeja.
Esimerkkejä ratkaisuistamme:
eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen käyttämällä kaasutainnutusta
vedenkäsittely ja pH:n säätely
kryogeeninen jäähdytys ja pakastus kaasulla ja kuivajäällä
pinnan kovettaminen ja tuotteen viskositeetin muokkaaminen
- suojakaasupakkaaminen (MAP) säilyvyysajan pidentämiseksi