Kaikkialla maailmassa kuluttajat haluavat yhä enemmän tuoreita ja maukkaita, kotiruokaa muistuttavia eineksiä. Elämä on kiireistä, joten kuluttajat tekevät valintansa tarkasti. He haluavat valmisaterioita, esivalmistettuja lihatuotteita ja pizzoja sekä maukkaita leipiä.
Ateriapalveluissa viime hetken ruuhka enne ruoan tarjoilua on usein stressaavaa ja tehotonta. Mahdollisuus yhdistää ja ennakoida tehtäviä voi parantaa taloudellista tehokkuutta ja tuottavuutta, terävöittää hankinnan ja varastojen hallintaa sekä pidentää ruokien säilyvyysaikaa.
Lindellä on vastaukset kysymyksiin
Linden tekniikoiden ja asiantuntemuksen avulla sinunkin yrityksesi prosesseja voidaan tehostaa ja ruoat pystytään suojaamaan matkalla tehtaasta ruokapöytiin. Tarvitsitpa ratkaisuja jäähdytyksen ja pakastuksen optimointiin tai laadun säilyttämiseen oikealla pakkaustavalla, Linde osaa auttaa.
Asiantuntijamme eri maissa ymmärtävät, että kullakin valmiin aterian aineksella on omat ominaisuutensa, ja että niiden laatu heikentyy eri tavoin. Me löydämme suojakaasuseoksen (MAP), joka säilyttää tuotteenne laadun parhaiten.
Voit luottaa myös siihen, että asiantuntijamme löytävät tarpeisiisi parhaiten sopivan kryogeenisen pakastus ratkaisun. Tämä pikapakastustekniikka auttaa säilyttämään tuotteiden laadun sekä vähentämään kontaminaatioriskiä, kun käsitellään herkästi pilaantuvia elintarvikkeita, kuten valmisruokia, pizzoja, paneroituja ja paistettuja tuotteita, taikinakuorrutettuja tuotteita sekä kastikkeita.
Autamme kuljettamaan valmistamanne valmisruoka-annokset turvallisesti asiakkaiden pöytiin. Kryogeeniset kaasut, kuten nestemäinen typpi tai hiilidioksidi, ovat ihanteellinen tapa säilyttää elintarvikkeiden laatu. Niitä käyttämällä jäähdytettyjen ja pakastettujen elintarvikkeiden lämpötilaa pystytään hallitsemaan tarkasti kuljetuksen aikana.