Molemmat yhtiöt ovat yhtä mieltä siitä, että nykyään jokaisella on velvollisuus löytää ympäristöratkaisuja. Kun projektit kasvavat todella suuriksi, nestemäinen kaasu on parempaa niin ympäristön kannalta kuin logistisestikin. Käyttämällä suuria toimittajia, kuten AF Gruppen ja Linde, voidaan varmistaa hyvin korkea kierrätysaste ja vähäinen hävitystarve. Teräs palaa yhteiskuntakäyttöön.
Uusi ratkaisu mahdollistaa paljon enemmän joustavuutta ja liikkuvuutta. Lisäksi Lindellä on neljä maantieteellisesti hajautettua tehdasta, Tjeldbergoddenissa, Leirdalissa, Mo i Ranassa ja Kårstøssä, jotka voivat toimittaa nestemäistä kaasua alueilleen ja siten kattaa koko maan ilman tarpeettoman pitkiä kuljetuksia.
”Sitä voi melkein kutsua lyhyen matkan kaasuksi”, Krossøy nauraa.
”Linde seuraa terästä ehdottomasti koko matkan”, Krossøy selittää. ”Toimitamme kaasun, jolla lautat hitsataan yhteen. Toimitamme kaasun, jolla lautat puretaan, kun ne poistetaan käytössä. Toimitamme kaasut myös Celsan laitokseen Mo i Ranaan, joka sulattaa teräksen uudelleenkäyttöä varten. Voidaan sanoa, että toimimme ”kehdosta kehtoon””, hän päättää.
Viimeisin projekti, jossa Linde ja AF Decom tekevät offshore-yhteistyötä, on Brae Bravo. Linde toimittaa tuotteita ja tukea myös AF Miljøbase Vatsille, jossa sekä tässä että muissa projekteissa tapahtuu jatkokäsittelyä uudelleenkäyttöä ja kierrätystä varten.